Share

Qui som

Qui som

01

El nostre objectiu:
la satisfacció total del client

L’inici de la nostra activitat en el sector es remunta a l’any 1955, quan Àngel Vives, després d’anys d’ofici, s’estableix per a iniciar la seva primera obra, marcant-se com a objectiu prioritari la qualitat tècnica i en el servei. Comença amb manteniments i obres industrials, compaginats amb la construcció d’habitatges per a tercers.

Ja eren els anys 60, plena època d’expansió, immigració i gran demanda. Aconseguits els primers estalvis, amplia la seva activitat a la promoció d’habitatges, com sempre, basant-se en la filosofia de la qualitat tècnica i en el servei. I així es manté fins als anys 80, tot i la gran crisi macro-econòmica que ha de travessar.

L’any 1985 s’incorpora la segona generació, en Joan Vives, aportant a l’empresa la renovació que la dur a actualitzar-se tecnològicament i a apostar pel disseny d’avantguarda. Així neix una nova etapa, en la que s’armonitza el coneixement avalat per una històrica trajectòria de qualitat tècnica i en servei amb l’aplicació d’una tecnologia i disseny propis de la màxima actualitat.

Aquests continuen sent avui els pilars de la nostra activitat, que ens porten a actualizar-nos constantment i a col·laborar amb els més reconeguts professionals.

02

Habilitats

El nostre equip us acompanya i gestiona el vostre projecte, desenvolupant-lo des de la idea inicial fins a la culminació de la seva execució. Creiem en la praxi tradicional del nostre ofici i la incorporem a les últimes tecnologies i el disseny d’avantguarda; tot sense oblidar la funcionalitat i que el client és l’ànima del projecte.

03

Col·laboradors Habituals