Esconder la informaciónMostrar la informació

Vivienda J17

Intervenim en un antic habitatge d’una finca noble de l’eixample per a transformar-lo en un lloc per a l’oci i la salut. Un espai relacionat directament amb l’habitatge al que es vincula i s’annexiona, concretament al dormitori principal, arribant a convertir-se en una part integrant de la suite. Per a aconseguir-ho l’ús del bany s’utilitza com a nexe entre les dues zones, actuant així coma una ròtula articuladora d’ambos àmbits. Es recuperen les textures originals en una mostra de respecte per l’arquitectura de la finca, fent-ne ressaltar els maons de les parets i els revoltons i les bigues del sostre; ambdós convivint amb l’aspecte industrial que caracteritzava la zona a l’època de construcció de l’edifici; aquesta característica es manifesta amb la presència de les instal·lacions vistes amb tubs metàl·lics sobre les parets i les del sostre circulant sobre safates industrials. Finalment la fina resina blanca aplicada com a pell en les zones d’aigua ens transmet la sensació d’asèpsia i saludable lleugeresa que aporta i suggereix l’esport al culminar la sessió.

  • Arquitecte: Albert Beascoechea